Verdo får en ensartet pipeline med Microsoft Dynamics 365 CRM

Verdo fik en ensartet og gennemskuelig pipeline på tværs af alle divisioner med Microsoft Dynamics 365 CRM. Se hvordan her.

Verdo er et forsyningsselskab, som ønsker at være mere end et forsyningsselskab. Målet er at cementere en position som en teknologivirksomhed med speciale i energi.

Samtidig ønskede Verdo at realisere sin vækststrategi om en samlet omsætning på 3 milliarder DKK i 2018, svarende til en vækst på 10 %.

For at nå dette ambitiøse vækstmål var det nødvendigt at styrke pipeline og den digitale kunderejse. Desuden ønskede Verdo at forbedre kundeservicen gennem øget individualisering samt at styrke samarbejdet mellem salg og marketing.

Derfor valgte Verdo Microsoft Dynamics 365 CRM

Verdo valgte Microsoft Dynamics 365 CRM-porteføljen med det konkrete formål at skabe KPI-styrede processer, der sikrer en ensartet og gennemsigtig pipeline på tværs af divisioner og dermed skaber bedre muligheder for krydssalg. Desuden fokuserede man på en solid forankring via implementering og udvikling i tæt samarbejde med brugerne.

I videoen kan du høre digital marketing manager Tine Lind fortælle om de resultater, som Verdo har opnået samt om, hvordan Verdo lykkedes med at sprænge sin egen projektplan og sikre en smertefri teknisk implementering tidligere end forventet.

Læs mere om Microsoft Dynamics 365 CRM her

Læs mere: Sådan giver du dine kunder service og købsoplevelser i topklasse

Læs mere: Alle virksomheder har brug for en webshop

Sig din mening

*