Effektiviser din it-afdeling med Managed Services

I en serie på tre artikler forklarer John T. Hummelgaard, Sales Director hos DXC Eclipse Denmark, hvordan man som virksomhed kan optimere sine processer via outsourcing.

“I markedet er DXC primært kendt som leverandør af ERP-løsninger. Mindre velkendt er det, at DXC også er en komplet driftsleverandør, som forvalter applikationsstyring, infrastruktur og enheder ude hos kunden”, siger John T. Hummelgaard, Sales Director hos DXC Eclipse Denmark.

I en serie på tre artikler skriver John T. Hummelgaard om DXC’s Managed Services, og hvorfor det er smart at lade en teknologivirksomhed tage sig af it-operationerne. Her kommer den første artikel.

Med vores driftstjenester behøver man ikke afsætte ressourcer til at køre infrastruktur, applikationer eller maskiner med fejlmeldinger. Vi har altid nogen, der kan hjælpe, når noget går galt, uanset hvor det er, eller hvornår det sker. Og vores service og support – Application Management Services, Infrastructure Services og Field Services/POS Services – er åben 24/7.

DXC’s Managed Services dækker fem produkttyper i tre områder:

  • Application Services
  • Infrastructure Services
  • Field Services med POS-services.

Sådan sikrer du virksomhedens it-system – døgnet rundt

Application Services

Med Application Services tager DXC sig af virksomhedens vigtigste it-systemer døgnet rundt. Dette giver blandt andet øget produktivitet for virksomhedens medarbejdere. Har du tænkt over, hvordan produktivitet, kundetilfredshed og fakturering påvirkes, hvis:

  • It-systemet går ned?
  • Du ikke kan bestille varer?
  • Du ikke kan svare på kundeforespørgsler?
  • Sælgerne ikke kan afgive tilbud?

Lad DXC tage sig af virksomhedens it-system døgnet rundt.

Infrastructure Services

Den typiske it-infrastruktur består ofte af en række lokalt ejede maskiner og systemer, såkaldt on-premise, som er placeret på en eller flere cloudplatforme kombineret med et eksternt data- og operationscenter (ASP). Det kan være både krævende og dyrt at sikre en sikker og pålidelig drift af et stadig mere komplekst infrastrukturlandskab.

Og når noget er forkert, hvor ligger fejlen så? Hvem er den ansvarlige? Mange har oplevet at være kastebold mellem forskellige leverandører og producenter, når kritiske it-systemer fejler. Den ene softwareleverandør siger, at årsagen er hos den anden softwareleverandør, som peger på hardwareproducenten, der henviser til hostingpartneren, som mener at skylden ligger hos … og sådan kan det forsætte i en evighed.

DXC tager ansvaret

DXC kan tage det overordnede ansvar for hele infrastrukturen. Vi har systemer og løsninger, der overvåger infrastrukturen og hurtigt identificerer årsagen, hvis noget går galt.

Som virksomhed behøver du ikke tænke på hardware, herunder konfiguration, opsætning og opgraderinger. It-afdelingen kan i stedet bruge tid på tjenester, løsninger og strategier, der giver forretningsværdi.

DXC sikrer, at hardware og software fungerer og er opdateret. Vi har dedikerede ressourcer og processer, og vi opbygger hele tiden ny viden og ekspertise inden for både hardware og software.

Minimer konsekvenserne af it-nedbrud

Field Services løser alle problemer

Der er sandsynligvis ikke mange, der ved, at DXC håndterer næsten alle typer hardware for kunderne. Eller at vi laver garantireparationer for HP og Lenovo.

Den hardware, vi tager hånd om, omfatter pc’er, printere, servere, skærme og POS-hardware.

Fra vores mange års erfaring som leverandør af it-løsninger til detailbranchen ved vi, hvordan kontantløsninger og betalingssystemer opbygges og vedligeholdes. Hvis du samler din hardware- og softwareportefølje hos DXC, får du:

  • Én indgang, når du har brug for hjælp – uanset problemets art
  • Effektiv problemløsning uden unødig ventetid
  • Høj medarbejderproduktivitet.

Når en pc, server eller anden hardware crasher, mister medarbejdere og virksomhed værdifuld tid. Hvis du giver DXC mulighed for at stå klar, er du altid dækket ind og kan koncentrere dig om kerneforretningen. Samtidig undgår du at investere i hardware eller træning.

Lad DXC stå for oprettelse og vedligeholdelse af kontantløsninger og betalingssystemer

Mange virksomheder oplever, at it-afdelingen kæmper for at følge med. Når flere brugere kobles på systemet, og i takt med at arbejdsprocesser digitaliseres, drukner it-afdelingen i fejlfinding, midlertidige løsninger og support.

Med Managed Services får du frigivet ressourcer, der kan bruges til værditilvækst. Samtidig får du øget systemernes uptime, hvilket gør forretningen mere effektiv og giver bedre service til kunder og medarbejdere.

Digitalisering uden buzzwords? Hent det gratis whitepaper med 5 gode råd og 10 konkrete cases: Indfri dit digitale potentiale.

Sig din mening

*