Microsoft Dynamics 365 standardløsning giver branchespecifikke muligheder

Implementering bid for bid sikrede CO-RO en succesfuld overgang til en cloud-løsning.

CO-RO A/S er en af verdens førende leverandører af frugtbaserede læskedrikkoncentrater. Produktionen fordeler sig over 12 fabrikker og 98 kunder/distributører. Men for forsat at være en dominerende spiller, var det nødvendigt at kunne agere endnu mere agilt i forhold til test og udvikling af nye produkter. Derfor var en cloud-baseret Microsoft Dynamics 365 løsning oplagt.

Vores forretning udvikler sig hele tiden, og det samme gør Microsoft Dynamics 365. Det giver os den nødvendige fleksibilitet, når vores digitaliseringsbehov vokser.Michael Johnny Pedersen, Functional Manager, IT, CO-RO A/S

Første trin var en Business Intelligence løsning der samlede alle Co-Ro´s eksisterende systemer. Derefter foretog man en fuld udrulning af Office 365 med Project Management Office. Dette har bl.a. har gjort det muligt for alle CO-RO´s rejsende medarbejdere at godkende fakturaer og bilag “on-the-go” via apps på deres mobiler og tablets.

Her i videoen kan du se, hvordan Michael Johnny Pedersen som er Functional Manager for IT hos CO-RO sikrede en succesfuld implementering ved at “slice” opgaven samt høre overvejelserne bag at vælge en standard Microsoft Dynamics 365 løsning og at udbygge den med en række moduler. Michael fortæller også, hvorfor man valgte en leverandør med specifik erfaring fra procesindustrien samt hvad næste skridt i CO-RO´s digitale transformation er.

Overvejer du din egen virksomheds næste digitale skridt? Så hent whitepaperet “Indfri dit digitale potentiale“. Her får du en hurtig indføring i de fem vigtigste temaer og de gevinster, som følger med.

Se også Senior Solution Manager for Microsoft Dynamics 365 Bo Møller fortælle om, hvorfor han bruger det meste af sin tid på at tale med kunder om digital transformation og hør, hvad hans generelle råd er i forhold til at tage det næste digitale skridt.

Hør Digital Marketing Manager Tine Lund fra forsyningsselskabet Verdo fortælle om, hvordan Marketing og Salg fik en ensartet pipeline og øget krydssalg.

Eller hør hvordan Bagger Sørensen gjorde deres virksomhed klar til en uvis fremtid ved at vælge en Microsoft Dynamics standardløsning.

Sig din mening

*