Microsoft Dynamics 365 gør tyggegummikongen klar til en uvis fremtid

En standard cloudløsning holder alle muligheder åbne – både nu og i en ukendt fremtid.

Efter at have solgt 70 % af aktierne i Fertin (tidligere Gumlink som bl.a. ejede tyggegummi-brandet Dandy) til kapitalfonden EQT i starten af 2017, er Bagger-Sørensen nu parat til at geninvestere sin kapital. Udover en række passive investeringer og en ejendomsportefølje kigger man efter udviklingsvirksomheder – i mange brancher.

Vi vil fremtidssikre os nu, så vi ikke, når vi en gang er færdige, står med en forældet løsning.Økonomichef Carsten Lund Sørensen

For at gøre organisationen klar til hurtigt at kunne reagere på en ny fremtid, har Bagger-Sørensen & Co valgt at opgradere sin ældre AX-løsning. Med udgangspunkt i en Fit-Gap analyse valgte Bagger-Sørensen at udnytte de standard cloudløsninger, som Microsoft Dynamics 365 tilbyder. Det har betydet hurtig implementering og udrulning. I første omgang fokuserer man på en business intelligence-løsning med mulighed for en dynamisk konsolidering af regnskaber og en fleksibel faktureringsplatform.

Hør økonomichef Carsten Lund Sørensen fortælle om, hvordan man forbereder en virksomhed til en fremtid, hvor man knap kender den branche, virksomheden skal agere i. Og hvilke overvejelser man gjorde sig i forhold til at vælge en cloudløsning fremfor en stationær ERP-løsning.

Overvejer du din egen virksomheds næste digitale skridt? Så hent whitepaperet “Indfri dit digitale potentiale”. Her får du en hurtig indføring i de fem vigtigste temaer og de gevinster, som følger med.

Se også Senior Solution Manager for Microsoft Dynamics 365 Bo Møller fortælle om, hvorfor han bruger det meste af sin tid på at tale med kunder om digital transformation, og hør, hvad hans generelle råd er i forhold til at tage det næste digitale skridt.

Hør Digital Marketing Manager Tine Lund fra forsyningsselskabet Verdo fortælle om, hvordan Marketing og Salg fik en ensartet pipeline og øget krydssalg.

Eller hør, hvordan CO-RO fik en smertefri implementering ved at slice opgaven.

Sig din mening

*