Skab fremtidens kundeoplevelser med Unified Commerce-teknologi

Unified Commerce er vejen frem for den ambitiøse detaillist, der vil give kunderne en oplevelse, de aldrig glemmer.

Artiklen er publiceret i samarbejde med LS Retail.

I New York giver madrasbrandet Casper sine kunder en sjov og praktisk mulighed for at prøve sine produkter.

Book tid til en lur i ‘The Dreamery’, og du får adgang til en personlig sovekapsel udstyret med en ny redt seng (med en Casper-madras selvfølgelig), pyjamas, sovegoodies, inklusivt en sovemaske, ansigtsvask, en tandbørste og kaffe.

Det lyder som en gimmick, men det er det ikke. Det er et eksempel på, hvordan forhandlere i dag finder nye måde at beskæftige sig med sine kunder og øge kendskabet til deres brand.

Oplevelsesøkonomiens opstigning

Forbrugernes måde at købe ind på ændrer sig. Det er, fordi shopping ikke længere det samme som at købe. Det er en social aktivitet, “en aktivitet af fornemmelser, opdagelser, kammeratskab – mens det at købe blot forbliver handlingen at erhverve noget,” som Forbes har beskrevet det.

Forhandlere som Casper har indset dette, og de udvikler nye formater og teknologier til at udnytte forbrugernes ønske efter oplevelser.

I undersøgelsen ‘Pivot to Person-First Personalization’ fra analysevirksomheden Forrester kunne de fortælle, at mere end to tredjedele af virksomheder ser det at levere skræddersyede kundeoplevelser, som en høj prioritet. Det er, fordi “CX (customer experience/kundeoplevelse)-ledere vækster indtægt hurtigere end CX-efterfølgere,” kunne Forresters rapport The CX Transformation Imperative observere.

Hvorfor en fælles online og offline strategi er væsentlig

Dem, der gør det bedst, er i stand til at tilbyde deres kunder en fuldstændig fælles oplevelse, en som gnidningsfrit fusionere alle deres fysiske og digitale kanaler, hvilket også er kendt som Unified Commerce.

Innovative koncepter som Alibabas “New Retail” tilgang demonstrerer styrken ved Unified Commerce. For eksempel bruger den kinesiske e-handelsvirksomhed “Fashion AI”s butik kunstig intelligens til at følge kundeaktiviteten. Når de kommer ind, scanner kunderne deres smartphone for at forbinde deres shopping oplevelse med deres online Alibaba-konto.

Smarte spejle viser produktinformationer på skærme i nærheden, når de rører eller samler et stykke tøj op, og foreslår mix og match anbefalinger. Derhjemme tillader den Virtuelle Garderobe-funktionen i Alibaba-appen at købe enhver ting online, som de har prøvet i butikken.

“Grænsen mellem offline og online handel forsvinder, i takt med at vi fokuserer på at opfylde de personlige behov hos hver enkelt kunde,” skrev Alibabas bestyrelsesformand, Jack Ma, i et brev til aktionærerne.

At gøre Unified Commerce til virkelighed

For at gøre Unified Commerce til virkelighed i din egen organisation, er du nødt til at kunne køre hele din detailvirksomhed fra en enkelt platform, som forbinder alle delene af din virksomhed.

Det er et skridt videre fra omnichannel, da det skiller sig af med enhver intern silo. Mens omnichannel fokuserer på at skabe en ensartet kundeoplevelse på tværs af alle salgskanaler, vil hver kanal bag facaden sandsynligvis køre som et selvkørende system. Unified Commerce på den anden side er styret af en centraliseret realtidsplatform for alle kundekontaktpunkter. Den giver en enkelt version af sandheden hele tiden.

Dette kan du opnå med en Unified Commerce-platform

  • Et komplet overblik over hele kunderejsen: Følg kunderne på tværs af alle dine kanaler, og hav evnen til at vide, hvem de er, og hvad de vil have. Lad dem beskæftige sig med dig på ethvert tidspunkt og fortsætte, hvor de slap, uanset kanal. Giv dem en fuldstændig gnidningsfri, personificeret købsoplevelse, og luk salget præcis i det øjeblik, at kunden vælger at købe.
  • Forudsig køb, og beløn loyale kunder: Ved at have et komplet overblik over hele kundens købsrejse skulle du være i stand til at forudse, hvad dine kunder har lyst til at købe, og hvad de måtte ønske bagefter, og give dem meningsfulde produktanbefalinger, som opfordrer dem til at købe, og samtidig øger den gennemsnitlige ordreværdi. Brug kundeindsigt til at udvikle jeres marketingstrategier, og send målrettede kampagner, som belønner kunder for deres loyalitet. Ved at følge købsmønstre kan du også sikre dig at have den rette mængde på lager.
  • Troværdig konsekvent data: Få en enkelt kilde til sandhed ved at centralisere al jeres data i en enkelt platform. At bruge et system betyder også, at det ikke er nødvendigt med duplikation af data eller manuelle processer. Du vil kunne bemyndige dine medarbejdere ved at begrænse deres manuelle rutineopgaver og samtidig give dem fuldstændig præcis og opdateret information at arbejde med. Med en Unified Commerce platform kan du være sikker på, at jeres kundeservice og driftshold kan køre effektivt, fordi du ved, at de har adgang til den kundeviden, de har brug for, at jeres økonomiske data er troværdig, og at jeres salgs- og lagerinformation er fuldstændig opdateret.
  • Skab og udrul nye tjenester og oplevelser hurtigt: En Unified Commerce arkitektur giver jer fleksibiliteten til at dele data og funktionaliteter på tværs af alle dine kundeoplevelsesområder. Byg nye services, kanaler, apps og oplevelser direkte i platformen med fart og lethed vel vidende, at de er fuldt integrerede i jeres eksisterende tilstedeværelse. Undgå høje omkostninger og lange udviklingscyklusser, da der ikke er brug for komplekse integrationer.

Hvordan vi kan hjælpe

Mange forhandlere, vi taler med, vil gerne gøre Unified Commerce til virkelighed i deres egen organisation, men de ved ikke, hvor de skal starte. Heldigvis har vi den løsning, du skal bruge.

Vores Unified Commerce-platform LS Central giver alle de funktioner, du har brug for til at køre hele din detailvirksomhed fra et sted uden brug af yderligere systemer eller dyre specialløsninger.

Vi hjælper dig med at slå siloerne i din organisation ned og få et komplet overblik over jeres drift og jeres kunder, hvilket giver dig muligheden for at følge salg, lagerbeholdning og produktivitet i realtid på tværs af alle jeres salgskanaler.

Download guide: Sådan skaber du kundeoplevelser i verdensklasse

Læs mere: Sådan kan butiksmedarbejdere genskabe jeres onlineoplevelse

Sig din mening

*