Microsoft Dynamics 365 booster Industri 4.0

Her får du 8 grunde til, at Microsoft Dynamics 365 er et godt valg, når produktionsvirksomheden satser på Industri 4.0.

Produktionsvirksomheder har brug for et robust forretningssystem som fundament for at få mest mulig værdi ud af Industri 4.0. Microsoft har hjulpet produktionsvirksomheder med at strømline arbejdsprocesser i over 20 år, men det er ingenting i forhold til mulighederne i Dynamics 365.

Det cloudbaserede forretningssystem ændrede på måden, som ERP-systemer bliver leveret på. Her er nogle af de største ændringer:

  • Med Dynamics 365 tager Microsoft et større ansvar for løsningen ude hos brugerne med kontinuerlig videreudvikling og opdateringer.
  • Med Dynamics 365 har Microsoft lavet en platform, hvor data kan udveksles mellem en række funktioner, systemer og løsninger.
  • Med Dynamics 365 tager Microsoft også skillevæggen ned mellem ERP og CRM samt andre dele af forretningssystemerne.

Fænomenal efterspørgsel efter Dynamics 365

Microsofts satsning på det cloudbaserede og agile Dynamics 365 har båret frugt. Der er en enorm efterspørgsel.

Det skyldes i høj grad, at D365 er enklere at integrere med andre Microsoft-løsninger samt tredjepartsløsninger. Platformen fungerer som en LEGO-plade, hvor du kan klikke de løsninger og teknologier på, som virksomheden har brug for. Og derfor er det smart at bruge Dynamics 365 som fundament for Industri 4.0.

Herunder får du 8 gode grunde til at vælge Dynamics 365, hvis du har ambitioner om at drage nytte af Industri 4.0-teknologierne.

Se videoen: Microsoft Dynamics 365 er altid klar til udbygning

1. Bedre overblik over data

Det kan være krævende at have et fuldstændigt overblik over dataene fra virksomheden, leverandører og eksterne kilder. Her kan D365 hjælpe, fordi det er muligt at benytte kunstig intelligens og machine learning til bedre at se sammenhængene mellem dem.

2. Bedre projektledelse

Dårlig projektledelse kan være enerverende og frustrerende. Hvis du ikke har et opdateret, nøjagtigt overblik over omkostninger og omsætningstallene gennem projektet, bringer du dig tættere på at mislykkes med det.

Dynamics 365 gør det let for virksomheder at have fingeren på pulsen, når det kommer til driftsrelaterede faktorer. Du kan visualiserer dem i Power BI eller via dashboards samt måle dem op mod virksomhedens KPI’er. Derudover kan du lave en intelligent og relevant opgavefordeling for at udnytte ressourcerne på bedst vis.

3. Fuld indsigt i driften

Dynamics 365 kan integrere og visualisere data fra hele produktionen. Dermed kan produktionsvirksomheder få en markant forbedret kommunikation mellem producenterne, leverandører, service- og salgsafdelingen.

Et samlet overblik over alle dataene fra produktionen fordelt på produkter og ressourcer bidrager til optimering af driften.

Læs også: Industri 4.0 kræver en moderne teknologiplatform

4. Udnyt maskinparken bedre

Sensorer og Internet of Things (IoT) giver virksomheder ny indsigt i, hvordan maskiner og andre remedier bliver brugt, yder og præsterer gennem hele produktionen. Kobler du D365 på, kan denne indsigt sættes ind i et system, hvor machine learning og kunstig intelligens let kan granske dataene endnu dybere igennem for nye indsigter.

5. Få fart på innovationen

Fordi Dynamics 365 giver et bedre overblik over virksomheden, viser løsningen også tydeligere, hvor drift kan optimeres, processer forkortes og omkostninger reduceres. Når produkter, kunder og produktivitet analyseres løbende, kan produktionsvirksomheder lettere og hurtigere lave kontinuerlige forbedringer.

6. Skab bedre kundeoplevelser

Udviklingen af teknologi har givet kunderne højere forventninger. Derfor bør fordelene ved at have alle data om kunderne og virksomhedens produktion i ét og samme system være åbenlyse.

Dynamics 365 gør det lettere at finde frem til opdaterede informationer om produktions- og ordrestatus, så du lever op til kundernes forventninger.

D365 tilbyder også prædikativ analyse og intelligent rapportering, så du kan håndtere hver enkelt kunde individuelt ud fra købshistorik, ordrestørrelse eller andre parametre.

7. Udnyt virksomhedens data bedre

Al ny teknologi i moderne produktionsvirksomheder skaber enorme mængder data. Hvis dataene ophober sig i hvert deres system, bliver det vanskeligt at få et helhedsbillede af dem.

Her kan D365 også hjælpe, fordi alle data frit kan tilgås fra de forskellige systemer. Og kunstig intelligens gør det meget enklere at udtrække indsigterne fra dataene. Det er en stor hjælp for virksomheder, der har brug for en nøjagtig forudsigelse af efterspørgslen i forhold til sæson og trends.

Dermed kan du optimere produktionen for at sikre, at den imødekommer efterspørgslen og forhindrer spild.

8. Lettere at arbejde off-site

Mange virksomheder har teknikere eller andre fagpersoner, som opholder sig meget væk fra kontoret. Dynamics 365 hjælper dem med at bruge tiden mere effektivt. De kan informere kunden meget mere præcist med GPS i realtid og automatiserede tale- eller tekstbeskeder om estimeret ankomsttid.

D365 giver også alle ansatte en opdateret indsigt i produktionen, overblik over ordrer og lagerkapacitet – uanset hvor de er henne. Det gør, at vejen til ekstra omsætning er endnu kortere.

Download guide: Sådan påvirker Industri 4.0 din virksomhed

Læs mere: Industri 4.0-platform mangedoblede Lamborghinis SUV-salg

Sig din mening

*