Forstå Power Platforms værdi på 3 minutter

Bruger du Power Platform rigtigt, kan du sætte gang i jeres digitale transformation og skabe ny værdi.

Hos fremtidens virksomheder handler IT om langt mere end drift af soft- og hardware. Med nye værktøjer og arbejdsprocesser kan IT udvikle forretningen, og værktøjerne i Power Platform er ideelt placeret i forhold til at gøre dagligdagen mere digital og mere effektiv.

Power Platform får sin mange styrker og skaber værdi ved at forbinde Microsoft Power Platform til Microsoft 365 (tidligere kendt som Office 365), Dynamics 365, Azure og et utal af andre apps, systemer og databaser.

Disse forbindelsesmuligheder kalder Microsoft connectorer. De gør det nemmere for dig at gennem- og overskue, hvilke indsigter jeres data giver adgang til, og gør indsigterne i dataene nemmere at tilgå for jeres medarbejdere.

Med intuitive værktøjer gør Power Platform det samtidig muligt for brugere uden for jeres etablerede IT-afdeling at bygge brugerdefinerede apps og at automatisere en lang række processer, der gør jeres organisation mere produktiv og kommer med konkrete løsninger på forretningsrelevante udfordringer.

Forretningsnær IT-udvikling

Paul Saxton er Chief Technology Officer hos DXC Microsoft Business Applications UK & Ireland. Han forklarer i denne video, hvilke forretningsbehov Power Platform adresserer:

Power Platform demokratiserer jeres IT-udvikling ved at lade almindelige brugere på tværs af jeres organisation eksperimentere og udforske nye muligheder og løsninger.

I stedet for at sætte de begrænsede ressourcer i jeres IT-afdeling under pres, kan medarbejderne i de enkelte afdelinger eksperimentere med løsninger på konkrete udfordringer og muligheder, som de ser dem. De får dermed mulighed for nemt og fleksibelt at skabe et ’proof of concept’, der om nødvendigt kan bygges videre på af interne eller eksterne IT-udviklere.

Strategisk Microsoft partner

DXC Technology har supporteret Power Platform-projekter i hele verden, og vi trækker på vores verdensomspændende viden og erfaring, når vi rådgiver dig. Vi er samtidig strategiske partnere med Microsoft og arbejder tæt sammen, så vi effektivt og grundigt kan rådgive dig om mulighederne med Microsofts platforme og systemer.

På den måde kan vi hjælpe jer med at bruge Power Platform til at accelerere time to value på projekter, så I hurtigt kan starte med at bygge meningsfyldte løsninger, og hurtigere kan få realiseret værdien af jeres investering.

Med DXC Technology som sparringspartner lærer du effektivt, hvordan Power Platform passer ind i Microsoft-økosystemet, hvordan du bygger og udruller løsninger, og hvordan du laver rapporter, apps og flow, der skaber værdi for din virksomhed.

Bruger du Power Platform rigtigt, kan du sætte gang i jeres digitale transformation og skabe ny værdi.

Læs mere: Syv gode grunde til at satse mere på digitalisering

Læs mere: Power Platform kan give skub til din virksomheds digitalisering

Sig din mening

*