Rid cloud-bølgen til en fremtidssikret IT-infrastruktur

Dynamics 365 og andre cloudbaserede løsninger fra Microsoft gør din IT-infrastruktur langtidsholdbar.

Cloudbaserede løsninger er ikke bare en trend og hos DXC Technology anbefaler vi, at du som minimum kigger på at integrere cloud-løsninger ind i et hybrid-setup, så din virksomhed får adgang til gevinsterne fra cloud-teknologien. Hos DXC Technology anbefaler vi de fleste virksomheder at udnytte cloudteknologien ved at bruge Dynamics 365 fra Microsoft som ERP-system. Vi har arbejdet tæt sammen med Microsoft i over 30 år og kender deres platforme godt.

Standardmoduler gør implementering og drift mere effektiv

En af de mange fordele ved Dynamics 365 er, at løsningen er bygget op af standardmoduler, der kan vælges til og fra afhængig af branche og behov. Standardmoduler er hurtigere at implementere, nemmere at vedligeholde og kræver ikke lang tid at bygge fra bunden.

Hos DXC Technology har vi udviklet industriskabeloner (industry templates) for en række brancher, hvor vi på baggrund af best practice og egne erfaringer har defineret et standard setup. Fremfor mange, lange møder og workshops præsenterer vi på baggrund af industriskabelonen for din branche vores forslag til et setup baseret på en standardopsætning, som vi tilpasser til jeres behov og ønsker, hvis det er nødvendigt.

Med en ren standard implementering kan du opnå kortere implementeringstid, lavere implementeringsomkostninger, et hurtigere afkast på jeres investering og færre risici under og efter implementeringen.

Vores Sales Director præsenterede på Computerworld Summit 2020, hvordan vi arbejder, og hvordan det kan effektivisere din implementering med op til 40%.

 

Brug din og dine medarbejderes tid fornuftigt

Med i implementering hører et fokus på dine medarbejdere. Du kan investere i nok så gode systemer, men hvis du ikke laver en tilsvarende investering i dine medarbejdere i form af user adoption og forandringsledelse, kan gevinsten ved den oprindelige investering hurtigt blive spist op.

Karen Wosylus, der er projektleder hos DXC Technology, ser en opsætning baseret på etablerede og standardiserede elementer som et afgørende valg i forhold user adoption:

”Det handler om at ikke gøre IT-implementering unødigt kompleks. Med etablerede og standardiserede elementer kender vi de gængse udfordringer, der findes, når de skal rulles ud, og vi har erfaringer fra branche til branche i forhold til, hvordan de udfordringer skal adresseres. Vores paratheds- og kompleksitetsvurderinger holder din virksomhed op mod den anbefalede og ønskede løsning, så du forstår hvilken indsats, det vil kræve at gøre IT-implementeringen til en succes.”

Vil du hellere bruge din og dine medarbejderes tid på forretningsudvikling samt andre kreative og strategiske aktiviteter, end på vedligehold og drift af jeres IT-infrastruktur? Afhængig af jeres setup og behov kan din virksomhed også få support til jeres løsninger, hvor vi overvåger, vedligeholder og sikrer stabiliteten i jeres drift. Vi kan samtidig komme med proaktiv rådgivning om opdateringer og vedligehold, så ændringer times optimalt i forhold til behov, økonomi og drift. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Vil du have det fulde overblik over et fremtidssikret digitalt setup? Læs mere i vores whitepaper her

Sådan arbejder DXC Technology med implementering af Dynamics 365-løsninger

Sig din mening

*