Sådan letter DXC din Dynamics 365-implementering

Sådan letter DXC din Dynamics 365-implementering med strukturerede metoder, så du kommer en cloud-baseret fremtid i møde.

Skiftet til skyen fra en on-premise løsning vil med en klog og velovervejet implementering give mulighed for store gevinster for langt de fleste virksomheder og organisationer. Det er vigtigt at sikre kvaliteten af implementeringen af en cloud-baseret Dynamics 365-løsning, og at det forventede afkast ikke formøbles.

Derfor vil det for de fleste virksomheder give mening med en forretnings- og IT-partner, der gennem modspil og rådgivning hjælper med at drive processen.

Drag fordel af lokal forankring og globalt netværk

DXC Technology har været på det nordiske marked i mere end 40 år. Vi kender altså de forretningsprocesser og udfordringer, der er en del af nordiske virksomheders dagligdag. Da vi samtidig er en del af en global virksomhed, har vi adgang til global viden og erfaringer, der skærper den rådgivning, vi kan give din virksomhed.

Herunder kan du høre vores svenske Country Manager Stefan Fleron fortæller om styrkerne ved at være en global virksomhed med stærke, lokale rødder:

Samtidig har DXC været en strategisk partner for Microsoft i mere end 30 år. På verdensplan er DXC den andenstørste Microsoft Partner. Det betyder, at når vi skal rådgive om og implementere Microsofts løsninger i din virksomhed, kan vi trække på produktkendskab og erfaring, der er styrket af at være helt tæt på, når Microsoft præsenterer ny viden og nye løsninger.

Eldar Håbrekke, der er Senior Sales Executive på det norske marked, er tydelig omkring den værdi, vores relation til Microsoft kan have for dig:

 

Sådan finder og implementerer vi en løsning, der passer til jer

Vores danske Country Manager John T. Hummelgaard uddyber her, hvordan vi har effektiviseret den måde, vi finder den rette løsning til vores kunder:

”Hos DXC har vi en tilgang til de ERP- og IT-projekter, som vi samarbejder med vores kunder omkring, der tager afsæt i ” 60/30/10”. De 60% dækker over de gængse funktioner og processer, som findes og skal understøttes mere eller mindre på samme måde i alle typer af virksomheder. De næste 30% dækker over de funktioner og processer, som er industrispecifikke, og som differentierer virksomheden fra andre virksomheder i andre industrier og tilbage har vi så 10%, som typisk er nice to have-behov. Anbefalingen er at sætte fokus på need to have – som primært er de 60% og de 30% for her at udskyde de sidste 10% til en senere fase.”

John T. Hummelgaard ser ofte, at organisationer i forbindelse med implementeringen af nyt IT-system jagter nice to have-løsninger og en sådan tilgang tjener sjældent virksomhedens interesse.

”Vores erfaringer viser, at nice to have-tilgangen ofte resulterer i skræddersyede løsninger med mange tilretninger, der senere viser sig ikke at være nødvendige og gør det løbende opdaterings- og vedligeholdsproces mere dyr og kompleks end nødvendigt. Anbefalingen er derfor at gå skarpere efter en snæver need to have-løsning i første omgang, der sætter fokus på de funktioner og processer, der er særlige for kunden og industrien,” fortæller John T. Hummelgaard.

Han uddyber:

”For at understøtte denne tilgang, har vi i DXC en række industriskabeloner, der netop ud fra best practice dækker de behov, vi erfaringsmæssigt ser hos denne type kunde og industri. Hermed reducerer vi implementeringstiden og gør vedligeholdet af systemet nemmere på sigt takket været brugen af standardiserede løsninger.”

Den strukturerede implementeringsmetode, der bliver brugt af DXC Technology, oplever Claus Kraft, Head of Delivery & Operations, gøre en markant forskel, når løsningerne bliver implementeret hos kunderne:

Hos DXC Technology kan vores unikke kombination af industri- og IT-erfaring, vores pragmatiske tilgang til at finde det rette omfang af løsninger, samt vores strukturerede implementeringsprocesser hjælpe dig med at realisere cloud-teknologiens muligheder uden unødige risici.

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du nemmest skifter til Dynamics 365? Læs mere herunder, og kontakt os her.

Få uddybet, hvordan vores metoder skaber værdi for dig

Strukturer og standarder er vores vej til at give en bedre IT-implementering

Sig din mening

*