Udforsk funktionerne i Dynamics 365 Field Service

Giv nye muligheder til dine kunder og serviceteknikere med datadrevne beslutninger og intelligent planlægning.

Verden bliver mere og mere digital. Derfor er frontlinjemedarbejdere i funktioner, der ikke kan automatiseres, blevet endnu vigtigere. Digitale værktøjer har altså ikke fjernet behovet for medarbejdere med hænderne skruet ordentligt på.

Tværtimod kan du med det rigtige soft- og hardware gøre dine serviceteknikere mere effektive og i bedre stand til at yde hjælp end nogensinde.

Proaktiv service og vedligehold

Er din maskine eller udstyr parat til et serviceeftersyn? Ved hjælp af forbundne sensorer, der gør brug af IoT-teknologi (Internet of Things), kan du med Dynamics 365 Field Service registrere og opdage signaler som temperaturændringer eller vibrationer, der signalerer, at et ekstraordinært eftersyn er tiltrængt.

Mange produktionsvirksomheder har maskiner, der med små justeringer og tilføjelser af moderne sensorer kan forbindes og begynde at indsamle data.

Hvis du gerne vil være i stand til at være proaktiv i vedligeholdet af produktionslinjen, hvor du kan planlægge reparationer og service, uden at det går udover produktion, kan du opnå dette uden dyre investeringer i nyt maskineri.

Dynamics 365 Field Service samler den relevante viden, og ud fra bestemte kriterier registrerer systemet mindre udfordringer, inden de bliver til store problemer.

Med overblik over teknikere, reservedele og udstyr kan systemet automatisk forudsige, hvis det er nødvendigt med et ekstraordinært serviceeftersyn, hvorefter det selv opretter en sag.

Bruger du Dynamics 365 Field Service rettet mod kunder, får du en samlet visning af kundens aktiviteter, der kan hjælpe dig med at definere og aftale serviceniveauet.

En tydelig aftale om serviceniveauet hjælper dig til at leve op til og overstige forventningerne. Dynamics 365 Field Service bidrager samtidig til en bedre kundeoplevelse med automatiserede påmindelser om aftale, så ingen går forgæves.

Intelligent planlægning af serviceaftaler

Brugen af digitale værktøjer til planlægning og koordinering af serviceteknikkernes arbejde er først og fremmest et værktøj til at blive mere produktiv og effektiv. Dynamics 365 Field Service kan med smarte hjælpemidler understøtte planlægningen af, hvilke teknikere der skal sendes ud, hvornår og hvorhen med hel eller delvis automatisering af planlægningsanbefalingerne, der understøttes af kunstig intelligens.

Hvis du bedre kan forudsige og minimere rejsetid og effektivt reagere på forsinkelser, annulleringer og hastearbejde, udnytter du ikke blot dine medarbejderes tid og ressourcer bedre – det skaber også bedre kundeoplevelser, da du kan lave bedre og mere præcise aftaler og deling af information med kunderne.

Kombineret med Dynamics 365 Customer Service kan du optimere den samlede arbejdsgang, hvor prioritering og tildeling af opgaver bliver mere gnidningsfri, mens driftsomkostningerne reduceres.

Håndgribelig digitalisering i felten

Styrkelsen af serviceteknikkerne sker i høj grad takket været Field Service-mobilappen. Den gør dine folk i stand til at holde styr på arbejdsordrer og aftaler, men appen giver også adgang til relevant kundedata og mulighed for at oprette og se fotos, videoer og stemmenoter.

Sidstnævnte gør det nemmere at dokumentere en maskines stand, og hvilket indgreb der har været nødvendigt. Du kan også bruge appen til at give adgang til trinvise instruktioner til særlige typer af opgaver.

Nogle gange kan reparationer og andre opgaver i felten dog vise sig mere komplekse end først forventet. Med udvidelserne Dynamics 365 Guides og Dynamics 365 Remote Assist giver du via deres tablets eller smartphones dine teknikere adgang til yderligere hjælp med mixed reality eller HoloLens-værktøjer. Her får de adgang til trinvise instruktioner eller til eksperter, der ved hjælp af udstyret kan bidrage til at inspicere og løse problemerne på afstand.

Samlet set er Dynamics 365 Field Service en integreret digital løsning, der hjælper dig med at reagere hurtigere og bedre. Hvis du bruger systemet rigtigt, kan det forbedre produktiviteten hos teknikere og forudsige vedligeholdelsesbehov på maskiner.

Indsamling og analyse af data hjælper til at forbedre effektiviteten af medarbejderne i felten, hvor Dynamics 365 Field Service gør det nemmere at bruge AI, IoT og mixed reality til at guide og informere teknikerne med at skabe bedre kundeoplevelser og større kundetilfredshed. Alt dette understøtter din forretnings effektivitet og bidrager til en bedre omsætning.

Download guide: Sådan påvirker Industri 4.0 din virksomhed

Læs mere: Sådan opgraderer du medarbejderne med wearables

Sig din mening

*