Få fuldt udbytte af din lokale Dynamics-løsning med DXC Business Care

Få identificeret fejl og performance-udfordringer rettidigt, så problemer kan løses, inden de bliver forretningskritiske.

”Hvis din ERP-løsning ikke fungerer optimalt, så vil din virksomhed ikke opnå sit fulde potentiale.”

Det er budskabet fra Velimir Davidovski, der er Senior Sales Executive hos DXC Technology. Han påpeger, at problemer aldrig kommer på belejlige tidspunkter, så hvis du ikke monitorerer og finjusterer din virksomheds ERP-løsninger løbende, ligesom du vil gøre med andre IT-systemer, begrænser det din virksomheds evne til at optimere driften.

”ERP-systemer laver ikke dit arbejde for dig, men hvis det tager for lang tid for jeres system at generere rapporter, og I oplever langsom responstid og problemer med at logge på, så er det en udfordring, der både begrænser dine medarbejderes produktivitet, men i værste fald også kan gå udover medarbejdertilfredsheden og jeres bundlinje.”

Indgående indsigt og forståelse af platformen

DXC Business Care er en samling af automatiserede monitoreringsservices, der lader vores team betragte samt behandle symptomerne fra monitoreringen på jeres Dynamics-løsning døgnet rundt. Hvis der opstår performanceproblemer, systemfejl og perioder med driftsstop, identificerer vi hovedårsagen til det og kommer til bunds, så fejlen ikke skaber nye og større problemer.

”Udover at du får en detaljeret driftsmæssig indsigt i din Dynamics ERP-løsnings tilstand, bliver du i bedre stand til at forudsige fremtidige kapacitetskrav baseret på nuværende anvendelse og vækstmønster. Det giver dig de rigtige forudsætninger for at sikre resultater og tilgængelighed af høj kvalitet og et bedre udgangspunkt for at planlægge fremtidens investeringer i IT og infrastruktur,” siger Velimir Davidovski.

Han uddyber:

”Med andre ord giver DXC Business Care dig et opdateret og nøjagtigt billede af de faktorer, der forhindrer dig i at få det fulde udbytte af din lokale Dynamics ERP-installation, uanset om det er nyere versioner af Dynamics AX og Dynamics NAV eller lokale implementeringer af Dynamics 365 og Dynamics 365 Business Central.”

Tryghed som en service

Du kommer hurtigt i gang med DXC Business Care, da det leveres som en løbende service og ikke er en engangsforestilling. Systemet indsamler information, der vedrører kapacitet, performance og tilgængelighed, og leverer historiske oversigter og oversigter i realtid i et browserbaseret, brugervenligt dashboard med detaljerede funktioner.

”Vi hjælper dig med at løse problemerne, før de påvirker din forretning. Du får fuld oversigt og proaktive system- og serviceadvarsler, så vi kan reagere rettidigt. Det gør, at du ikke skal bekymre dig.” siger Velimir Davidovski.

Samlet set er Business Care altså ikke blot en investering i din sindsro, men også at du er sikre løbende optimering og tilføring af værdi til din Dynamics ERP-platform.

Læs mere: Optimér systemets tilgængelighed, performance og kapacitet

Læs mere: Outsourcing frigiver mere tid til innovation for Madshus

Sig din mening

*