Slik kan en moderne IT-infrastruktur understøtte din forretning

Vil du vite hvordan du får en moderne IT-infrastruktur? Og hvordan du sikrer forretningsverdien? Få svarene i denne guiden.

En ny, moderne og sikker IT-infrastruktur kan være nøkkelen til å muliggjøre nye forretningsmuligheter gjennom kjappere forandringer og integrasjon av teknologiplattformer, uansett om de er nye eller gamle.

I en ny guide viser vi deg veien til den moderne infrastrukturen, og hvordan du får knyttet den til en gjennomført business case, så tiltakene understøtter kjerneforretningen.

Her får du en komprimert versjon av guiden som beskriver veien mot en moderne infrastruktur som dekker over følgende fem prosesser:

1. Simplifiser og optimer deres IT

Ved å simplifisere og optimere utgåtte IT-infrastrukturer unngår dere at komplekse systemer kommer i veien for deres strategiske mål, og at utgiftene til aldrende systemer kommer i veien for kvaliteten i deres arbeid.

2. Moderniser applikasjoner og data

Samtidig er det nødvendig å unngå økonomiske og tekniske barrierer gjennom en modernisering av applikasjoner og data, så hver enkelt applikasjon skal kunne rettferdiggjøres, tas ut av drift, moderniseres eller transformeres.

3. En sikker og skalerbar hybridstruktur

Det er også viktig å holde fast ved at det er deres data som er verdifull, mens teknologien kun utgjør katalysatoren. Av forskjellige årsaker vil det ikke passe alle å velge en ren sky-løsning. Det er viktig å utarbeide nye strategier for å kunne arbeide effektivt, uansett om deres data skal bo lokalt, i skyen eller i begge steder i en hybrid.

4. Bygg en innovativ forretningsplatform

Skal en virksomhet eller organisasjon være i stand til å gjennomføre en suksessfull digital transformasjon, krever det samtidig at forretning og IT er på samme lag og ikke bare er partnere eller i verste fall motstandere.

I fellesskap kan forretning og IT i agile teams utvikle og teste nye ideer som prototyper og “minimum viable products”. Denne innovative, felles utviklings- og forretningsplattformen kan skape nye løsninger som ikke bare utnytter de nyeste teknologiene, men samtidig er knyttet til klare forbrukertrender eller forretningsbehov.

5. Transformer med fart som formål

Hastigheten på teknologiske, organisatoriske forandringer øker og øker. Det er derfor nødvendig å organisere en multidisiplinær tilgang som muliggjør raskere utvikling og lettilgjengelige data. Dette kan lykkes ved hjelp av automatisering uten å gå ut over sikkerhet eller evnen til å fjerne systemfeil og trusler.

Skal vesentlige endringer som disse kunne rettferdiggjøres ovenfor en ledelse eller styrelse, er det avgjørende med en gjennomarbeidet business case som rettferdiggjør de ønskede tiltakene. Business casen skal først og fremst vise hvordan IT-moderniseringen understøtter virksomhetens viktigste prioriteter. Hvis du samtidig er i stand til å vise hvordan initiativet kan frigjøre ressurser som kan bidra til finansieringen av deres digitale transformasjon, gjør det bare business casen enda sterkere.

Vil du vite mer? Kom i dybden på hvordan du kan utvikle din forretning med en moderne IT-infrastruktur i vår guide. Du finner den her.

Her er 5 tips til å klare omstillingen til en hybrid IT-modell

Si din mening

*