Forstå Power Platforms verdi på 3 minutter

Bruker du Microsoft Power Platform riktig, kan du sette fart i den digitale transformasjonen og skape ny verdi.

I fremtidens virksomheter handler IT om langt mer enn drift av program- og maskinvare. Med nye verktøy og arbeidsprosesser kan IT utvikle bedriften, og verktøyene i Power Platform er ideelt plassert for å gjøre hverdagen mer digital og mer effektiv.

Power Platform får sin mange styrker og skaper verdi ved å knytte Microsoft Power Platform til Microsoft 365 (tidligere kjent som Office 365), Dynamics 365, Azure og et utall av andre apper, systemer og databaser.

Disse tilknytningsmulighetene kaller Microsoft for koblinger. De gjør det enklere for deg å se og skaffe deg oversikt over hvilke innsikter dataene deres gir adgang til, og gjør innsikten i dataene mer tilgjengelig for bedriftens ansatte.

Med intuitive verktøy gjør Power Platform det samtidig mulig for brukere utenfor bedriftens etablerte IT-avdeling å bygge brukerdefinerte apper og automatisere en lang rekke prosesser som gjør organisasjonen mer produktiv, og kommer med konkrete løsninger på bedriftsrelevante utfordringer.

Forretningsnær IT-utvikling

Paul Saxton er Chief Technology Officer hos DXC Microsoft Business Applications UK & Ireland. Han forklarer i denne videoen hvilke forretningsbehov Power Platform kan oppfylle:

Power Platform demokratiserer bedriftens IT-utvikling ved å la alminnelige brukere på tvers av organisasjonen eksperimentere og utforske nye muligheter og løsninger.

I stedet for at det legges press på de begrensede ressursene i bedriftens IT-avdeling, kan medarbeiderne i de enkelte avdelingene eksperimentere med løsninger på konkrete utfordringer og muligheter, slik de ser dem. De får dermed mulighet til enkelt og fleksibelt å utarbeide en konseptskisse som om nødvendig kan bygges videre på av interne eller eksterne IT-utviklere.

Strategisk Microsoft-partner

DXC Technology har støttet Power Platform-prosjekter verden over, og vi trekker på vår verdensomspennende kunnskap og erfaring når vi gir deg råd. Vi er samtidig strategiske partnere og har et nært samarbeid med Microsoft, slik at vi effektivt og grundig kan gi deg råd om mulighetene med Microsofts plattformer og systemer.

På den måten kan vi hjelpe dere med å bruke Power Platform til å gjøre prosjekter lønnsomme på kortere tid, slik at dere snart kan begynne å bygge meningsfylte løsninger og raskere realisere verdien av investeringen deres.

Med DXC Technology som sparringpartner lærer du effektivt hvordan Power Platform passer inn i Microsoft-økosystemet, hvordan du bygger og ruller ut løsninger, og hvordan du lager rapporter, apper og arbeidsflyter som skaper verdi for virksomheten.

Bruker du Microsoft Power Platform riktig, kan du sette fart i bedriftens digitale transformasjon og skape ny verdi.

Les mer: Syv gode grunner til å satse mer på digitalisering

Si din mening

*