Kjemikalieprodusent flytter til Azure-skyen for å støtte global ERP-modernisering

Croda er en betydelig produsent i det globale markedet for spesialkjemikalier. Det britiskbaserte selskapet ønsket å støtte sin globale virksomhet i vekst gjennom IT-modernisering. Og det gjorde de på bare 12 uker.

Croda International konkurrerer mot en mengde store og små aktører om leveranser av en rekke ingredienser til skjønnhets- og velværeprodukter, legemidler, landbrukskjemikalier, smøremidler og mye mer.

Croda International, som holder til i Cowick, Storbritannia, har ekspandert gjennom strategiske oppkjøp i flere regioner, og selskapet utmerker seg ved å lansere innovative, bærekraftige og svært effektive ingredienser på markedet.

For å utvide disse forretningsmålene til å gjelde alle globale operasjoner utviklet Croda International en plan for å investere ytterligere i bruk av selskapets ERP-system og digitale omstillingsprogram. Men et avgjørende første skritt for Croda International var å modernisere selskapets IT-eiendeler.

Velge det best egnede offentlige skymiljøet

Planen var å utnytte til fulle de behovsbetingede funksjonene i den offentlige skyen og øke IT-smidigheten for å møte virksomhetens krav.

«Ettersom ERP er et kjernebruksområde for virksomheten, utviklet vi en strategi for flyttingen til den offentlige skyen», sier Neil Stamp, sjef for skytjenester i Croda International.

«Denne moderniseringsplanen kommer til å støtte operasjonene, salget og ledelsens globale dashbord for forretningsresultater.»

Selskapets ERP-funksjoner for rapportering innen økonomi, produksjon og ledelse har vært støttet av DXC Technology siden 2012.

Gjennom sine administrerte skytjenester leverer DXC vertsmiljøet for VPC (virtual private cloud), plattformen og støtte for operativsystem og ERP. Dermed var det et naturlig neste skritt å samarbeide med DXC og sammen evaluere Microsoft Azure som det best egnede offentlige skysystemet.

Plattform som tjeneste for ERP

For å kjøre disse virksomhetskritiske ERP-applikasjonene anbefalte DXC å distribuere DXCs plattform som tjeneste for ERP på Azure som et første skritt i en fasebasert tilnærming med lav risiko.

Ved å bruke ERP som vert for en plattform som tjeneste på Azure gir DXC en komplett, administrert plattform med forbedret ytelse, behovsbetinget kapasitet og serviceavtaler med garantert tilgjengelighet for både forretningsapplikasjoner og infrastruktur.

I tillegg ble også ikke-ERP-applikasjoner overført til Azure, og DXC administrerer Azure-abonnementer som tjenesteleverandør for Azure Cloud.

Overføring på 12 uker

For å sette fart i overføringen og sørge for at Azure-miljøet var smidig, pålitelig og kostnadseffektivt konstruerte DXCs Azure-eksperter målområdet i en eksisterende Azure tenantsky som Croda International disponerte, og sikret dermed fremtidig fleksibilitet og enklere API-integrering med tredjepartsapplikasjoner gjennom Paloalto-brannmurer.

DXC økte hastigheten på prosjektet ved å utnytte eksisterende Azure ExpressRoute-koblinger og trekke inn et tverrfaglig team av Azure-eksperter fra flere regioner.

Overføringen til Azure ble administrert av både interne og eksterne team med dyp innsikt i Crodas virksomhet, ERP-konfigurasjoner og grensesnitt. Azure-miljøene ble målt opp ved bruk av Turbonomic vurderingsverktøy. Ifølge Stamp reduserte bruken av Azures referansearkitektur risikoen ved prosjektet, operasjonene og ytelsen.

Da designene på høyere og lavere nivå var godkjent, overførte DXC 106 datamengder til Azure i løpet av bare 12 uker. Det omfattet den fullstendige støtten fra sandkasse, utvikling, kvalitetssikring, før-produksjons- og produksjonsmiljøer.

«Siden ERP er den virksomhetskritiske applikasjonen for Croda, må vi alltid sørge for å tilby den beste servicen på dette området», sier Stamp. «Vi har vært gjennom flere av disse overføringene nå, og jeg kan trygt si at denne er den beste så langt.»

Jobbet hånd i hånd

DXC og Croda jobbet hånd i hånd om denne raske implementeringen – DXC tok seg av selve overføringen og enhetstestingen, mens Croda tok seg av testingen av brukeraksept og avslutningen. Samarbeidende endringsledelse og godt ivaretatte overgangsaktiviteter var avgjørende for å minimere virksomhetens nedetid, og dette ble hjulpet av DXCs fortrolige kjennskap til Croda og flere års vellykkede prosjekt- og endringsaktiviteter.

Prosjektet støtter til og med opp om Financial Times Stock Exchange (FTSE)s 100 mål for bærekraft i næringslivet ved å redusere karbonfotavtrykket til IT-infrastruktur.

Croda er forpliktet til å bli klima-, land- og folk-positive innen 2030 gjennom sitt merkevarebudskap: «Smart Science to Improve Lives».

Etter overføringen har DXC fortsatt samarbeidet med Croda om de neste trinnene for investering i ERP-plattformen.

«Med denne administrerte skytjenesten kan vi konsentrere oss om andre deler av virksomheten samtidig med at vi moderniserer rundt den digitale kjernen i selskapet», tilføyer Stamp.

Les mer: Slut dig til en markedsførende teknologileverandør i procesindustrien

Les mer: Industri 4.0 overtager verden

Si din mening

*