Kom tettere på kundene med Customer Voice

Digital handel uten personlig kontakt krever nye måter og verktøyer for å forstå kundene.

Netthandel og bestillinger gjennom portaler og webshopper er blitt en større og mer omfattende del av hverdagen i 2020, både i B2C- og B2B-segmentene.

Mange virksomheter vil derfor kunne oppleve en ny virkelighet der det er vanskeligere enn tidligere å ha en følelse av hvordan kundene deres opplever kvaliteten på produkter, betjening og levering, fordi den personlige kontakten er begrenset eller helt borte.

Erik Drasbæk Skovgaard er Principal Solution Architect hos DXC Technology, og ifølge ham er det derfor avgjørende at du har de riktige verktøyene for å registrere, analysere og handle basert på kundeinnsikt dersom du kan kjenne igjen utfordringen ved å ha manglende føling med kundene.

«2020 medførte en kraftig akselerasjon i interessen både for forbrukere og virksomheter for å kjøpe og bestille produkter og tjenester på nettet uten personlig kontakt. Jeg kan ikke se at denne utviklingen skulle reverseres, så derfor er det avgjørende for virksomheter å tilpasse seg den nye virkeligheten ved å finne nye verktøy og metoder for å forstå kundene sine, selv om den fysiske, direkte kontakten ikke lenger er mulig», sier Erik Drasbæk Skovgaard.

Kundeinnsikt til hele Dynamics-økosystemet

Microsoft Dynamics 365 Customer Voice gir deg en lang rekke verktøyer for akkurat dette formålet. Dermed kan du enkelt komme i gang med å samle inn og registrere tilbakemeldinger fra kunder umiddelbart, takket være maler for spørreundersøkelser som er klare til bruk og som lett kan sendes ut via e-post, SMS eller web.

Ved hjelp av dashboards gir Customer Voice et visuelt innblikk i kundeprofiler, og det kan brukes på tvers av organisasjonen din:

«Når du lager og sporer målinger av kundetilfredshet, for eksempel Net Promoter Score og tilfredshet over tid, kan denne kunnskapen knyttes direkte til kundeservice-, salgs- og markedsføringssystemer og brukes til å løfte kollegenes arbeid», forklarer Erik Drasbæk Skovgaard. Han legger til:

«Dashboards i Customer Voice gir deg en oversikt som gjør det lettere å identifisere hvilke forbedringer og tiltak som kreves for å øke kundetilfredsheten, enten det er egenskaper ved produktene eller kjøpsopplevelsen på nettstedet det må arbeides med.»

Forbindelser uten problemer

Når du skal koble Customer Voice sammen med de andre delene av Microsoft Dynamics-økosystemet som virksomheten din bruker, kreves det ikke skreddersydde integrasjoner som må bygges opp fra bunnen.

«Med forhåndsbygde tilkoblinger til hundrevis av applikasjoner innenfor og utenfor Microsoft Dynamics-økosystemet kan du enkelt koble Customer Voice til de applikasjonene og arbeidsprosessene dere bruker i det daglige. Oppsettet av disse tilkoblingene kan sammenlignes med en enkel installasjon i stedet for alt arbeidet som kreves for å skreddersy integrasjoner fra bunnen av. Det gjør det lettere både for deg som DXC-kunde og oss som partner», avslutter Erik Drasbæk Skovgaard.

Les mer: Bransjeløsninger tilpasset dagens og fremtidens kunder

Les mer: Fem råd om hvordan du kan levere en bedre digital kundeopplevelse innen detaljhandel

Si din mening

*