Förstå värdet av Power Platform på 3 minuter

Om du använder Power Platform på rätt sätt kan du sätta fart på den digitala transformationen och skapa nytt värde.

I framtidens företag handlar IT om mycket mer än drift av program- och maskinvara. Genom nya verktyg och arbetsprocesser kan IT utveckla företaget, och verktygen i Power Platform passar perfekt när du vill göra vardagen mer digital och effektiv.

Power Platform får sina många fördelar och sin förmåga att skapa värde genom att koppla samman Microsoft Power Platform med Microsoft 365 (tidigare känt som Office 365), Dynamics 365, Azure och ett stort antal andra appar, system och databaser.

Dessa kopplingsmöjligheter kallas för Microsoft-anslutare. Detta gör det enklare att få överblick över vilka insikter som företagets data ger tillgång till. Dessutom får de anställda lättare åtkomst till dessa insikter.

De intuitiva verktygen gör att anställda utanför företagets etablerade IT-avdelning kan använda Power Platform för att skapa användardefinierade appar och automatisera en lång rad processer. Detta gör organisationen mer produktiv och ger konkreta lösningar på affärsmässiga utmaningar.

Företagsnära IT-utveckling

Paul Saxton är Chief Technology Officer hos DXC Microsoft Business Applications UK & Ireland. I den här videon förklarar han vilka affärsbehov Power Platform hanterar:

 

Power Platform demokratiserar IT-utvecklingen genom att låta vanliga användare inom hela organisationen experimentera och utforska nya möjligheter och lösningar.

I stället för att sätta press på IT-avdelningens begränsade resurser kan medarbetarna vid de enskilda avdelningarna experimentera med lösningar på konkreta utmaningar och möjligheter, allt eftersom de ser dem. Därmed får de möjlighet att enkelt och flexibelt skapa ett “proof of concept“, som vid behov kan byggas på av interna eller externa IT-utvecklare.

Strategisk Microsoft-partner

DXC Technology har stöttat Power Platform-projekt i hela världen, och vi utnyttjar vår världsomspännande kunskap och erfarenhet under vår rådgivning. Vi är samtidigt strategisk partner till Microsoft med ett nära samarbete, vilket innebär att vi kan ge dig effektiva och grundliga råd kring möjligheterna med Microsofts plattformar och system.

Därmed kan vi hjälpa er att använda Power Platform för att skynda på “time to value” för projekten, så att du snabbt kan börja skapa meningsfulla lösningar och snabbare förverkliga värdet i investeringarna.

Med DXC Technology som sparringpartner lär du dig effektivt hur Power Platform passar in i Microsoft-ekosystemet, hur du bygger och inför lösningar samt hur du skapar rapporter, appar och flöden som ger värde åt företaget.

Om du använder Power Platform på rätt sätt kan du sätta fart på den digitala transformationen och skapa nytt värde.

Läs mer: Sju goda skäl till att satsa mer på digitalisering

Läs mer: Power Platform kan ge en skjuts åt företagets digitalisering

Säg din mening

*