Så här förbättrar Power Platform kontakten med medarbetarna

Nya verkligheter kräver nya, snabba lösningar. Se hur Power Platform kan användas för att effektivt utveckla och implementera nya verktyg.

I en värld där fysiska avstånd spelar en större roll än någonsin och vi aldrig tidigare arbetat så mycket hemifrån, kräver kontakten med dina medarbetare nya verktyg och arbetsmetoder för att upprätthålla effektiviteten och produktiviteten i verksamheten.

Paul Saxton är Chief Technology Officer hos DXC Microsoft Business Applications UK & Ireland, där han varit del av organisationen sedan 2010. I videon nedan ger han en överblick i över de utmaningar som många företag ställs inför i dessa tider. Det kan till exempel handla om att dela information och kunskap med de anställda och att säkra effektiva arbetsmetoder, trots att medarbetarna sitter avskilt eller på avstånd.

Samtidigt förklarar han hur Microsoft och DXC Technology har använt Power Platform som verktyg för att bidra till lösningen genom att skapa appen Microsoft Crisis Communications. Den här appen finns som mall hos Microsoft och ger dig möjlighet att hålla kontakten med dina medarbetare, dela information och fatta effektiva beslut:

 

Kom in i Power Platforms universum

Power Platform innehåller mycket mer än så. När det implementerats på rätt sätt i organisationen kan det bland annat göra apputveckling och automatisering mer demokratiskt och tillgängligt även för mindre tekniska medarbetare. Det är alltså inte längre en domän förbehållen erfarna utvecklare som har kodspråk som sitt modersmål.

Nu kan alla medarbetare delta i utvecklingen av nya appar och digitala verktyg utan lång erfarenhet av kodning och IT-utveckling. Dina medarbetare kan använda Power Platform för att experimentera med lösningarna på de konkreta utmaningar och möjligheter som de ställs inför. Lösningarna som utvecklas av medarbetarna kan i slutänden fungera som underlag för mer komplexa lösningar utvecklade av den etablerade IT-avdelningen i ert företag eller av en extern partner.

Sparringpartner på er resa med Power Platform

Om du använder DXC Technology som sparringpartner lär du dig snabbt hur Power Platform passar in i företagets Microsoft-ekosystem. Vi ser till att du och dina anställda förstår hur ni kan bygga och införa lösningar samt ta fram rapporter, appar och flöden som skapar värde åt företaget.

DXC Technology har stöttat Power Platform-projekt världen över, så vår rådgivning bygger på globala kunskaper och erfarenheter. Vi är samtidigt strategisk partner till Microsoft med ett nära samarbete, vilket innebär att vi kan ge dig effektiva och grundliga råd kring möjligheterna med Microsofts plattformar och system.

Läs mer: Sju goda skäl till att satsa mer på digitalisering

Läs mer: Power Platform kan ge en skjuts åt företagets digitalisering

Säg din mening

*